Uit de media


Maart 2024

 

OPBRENGST DANSFEEST UKIEN NAAR KAMPER KRACHT FONDS

 

Vorige week werd in het Ukien het dansfeest 'Lekker dansen' gehouden. De avond werd georganiseerd door de dames van de T-club. De opbrengst van deze avond kwam ten goede aan het Kamper Kracht fonds.

Lidy Kievit, de voorzitter van het Kamper Kracht fonds mocht een cheque van €3000 in ontvangst nemen! Dames van de T-club, namens het bestuur van het Kamper Kracht fonds super bedankt!


Juni 2023

 

OPBRENGST TRIATHLON NAAR KAMPER KRACHT FONDS

 

Wat een fantastische dag, zaterdag 22 april 2023. Goedzorg Fysiotherapie en Sportcentrum Sonnenberch in IJsselmuiden organiseerden een 1/8ste Wezenberg Triathlon. Net als vorig jaar kon dit evenement gelukkig weer worden gehouden. Met de hulp van hoofdsponsors Bemog en Wezenberg, een groot aantal andere sponsoren en bijna 100 vrijwilligers werd dit sportevenement nu weer een groot succes.

 

 

Als na afwikkeling van het sportieve gebeuren onder de streep een positief saldo overblijft, is het motto van de organisatoren ‘plaatselijke goede doelen ondersteunen’. Een van de drie instellingen die door de organisatoren gelukkig werden gemaakt met een bijdrage is het Kamper Kracht fonds. Op 26 juni 2023 werd een fantastisch bedrag doorgegeven aan het bestuur van dit fonds. Niet minder dan 2.250 euro namen de bestuursleden Lidi Kievit en Ineke Hendriks dankbaar van de organisatoren in ontvangst. Een welkome bijdrage voor het Kamper Kracht fonds. Het bestuur van het Kamper Kracht fonds dankt de organisatoren, deelnemers, vrijwilligers en sponsoren bijzonder hartelijk voor hun bijdrage aan het evenement.