Uit de media


Juli 2022

OPBRENGST TRIATHLON NAAR KAMPER KRACHT FONDS

 

Het was feest op zaterdag 23 april 2022. Goedzorg Fysiotherapie en Sportcentrum Sonnenberch in IJsselmuiden organiseerden een 1/8ste Wezenberg Triathlon. Eindelijk kon dit evenement weer plaatsvinden. Twee jaar lang was dit niet mogelijk door het coronavirus. Met de hulp hoofdsponsors Bemog en Wezenberg, een groot aantal andere sponsoren en niet minder dan 70 vrijwilligers werd dit sportevenement nu weer een groot succes.

 

Als na afwikkeling van het sportieve gebeuren onder de streep een positief saldo overblijft, is het motto van de organisatoren ‘plaatselijke goede doelen ondersteunen’. Een van de drie instellingen die door de organisatoren gelukkig werden gemaakt met een bijdrage is het Kamper Kracht fonds. Onlangs werd een fantastisch bedrag doorgegeven aan het bestuur van dit fonds. Niet minder dan 1.750 euro nam bestuurslid Elly Potgieter dankbaar van de organisatoren in ontvangst. Een welkome bijdrage voor het Kamper Kracht fonds, zeker in deze periode. Door de snel stijgende kosten van levensonderhoud ziet het fonds het aantal aanvragen om ondersteuning in rap tempo toenemen. En dus gaan de uitgaven aan de hulpvragers hard omhoog. Het bestuur van het Kamper Kracht fonds dankt de organisatoren, deelnemers, vrijwilligers en sponsoren bijzonder hartelijk voor hun bijdrage aan het evenement.

 

Op de foto v.l.n.r.:

 

Elly Potgieter (Kamper Kracht fonds), Berry Prinsen (Sportcentrum Sonnenberch), Rudi Gosen en Matthijs de Groot (Goedzorg Fysiotherapie), 


4 mei 2022

 

Vandaag hebben wij 32 kinderen blij gemaakt met een bioscoop bon! Normaal gesproken kunnen deze kinderen niet gauw naar de bioscoop, maar hoe mooi is het dat wij van het Kamper Kracht fonds in samenwerking met WijZ Welzijn en Movie Unlimited Kampen dit kunnen aanbieden. 


Mei 2022

 

In de meivakantie hebben wij in samenwerking met WijZ Welzijn, in het bijzonder Lindsey Springers, de Speelpoort in Kampen afgehuurd. Hier hebben wij kinderen in het zonnetje gezet die wel wat extra speelplezier kunnen gebruiken. Een ochtend lang konden kinderen blikken gooien, glitter tattoos zetten en samen spelen. Wat ons betreft een geslaagde ochtend!